Ambitie

Bij iedere opdracht die ik doe probeer ik voor mijzelf iets te leren van de core-business van het bedrijf waar ik op dat moment voor werk. Het effectief ondersteunen van de medewerkers, waardoor zij effici├źnter kunnen werken is dan ook mijn grootste ambitie.

Een opdracht moet natuurlijk ook uitdaging bieden, dat houdt je scherp. Mijn interesse gaat dan ook uit naar interim opdrachten in ICT beheer en de meer complexe projecten. Het spanningsveld tussen interne wensen en belangen versus externe service providers en contract afspraken zorgt altijd weer voor een extra dimensie in opdrachten.

Verder ben ik geïnteresseerd in het afronden van projecten die als gedeeltelijk mislukt worden beschouwd. Ik zie het als een uitdaging om te proberen deze alsnog te realiseren. Daarnaast wil ik graag aan de slag in branches die ik nog niet ken. Programmama Management, People Management en Internationale projecten zijn ook bijzonder welkom.

Kritisch op kwaliteit, flexibel in het omgaan met mensen en creatief in het motiveren van medewerkers om meer dan hun normale bijdrage te leveren.